Testimonials

 

Bij SFIC kan ik altijd terecht voor complete systemen van alle gekende fabrikanten in de afbouw- en isolatiesector. Zelfs voor speciale toepassingen gaat SFIC op zoek naar de geschikte oplossing. Dit biedt mij garanties en zorgt ervoor dat ik kwaliteitsvolle en professionele werven kan opleveren. Bovendien schenkt dit vertrouwen en creëer ik een netwerk van tevreden klanten.

Wim Van De Putte

Herman NV

Als belangrijke speler voor de droge en natte afwerking voeren wij projecten uit in heel België. Dankzij het nationale stockplan van SFIC heb ik de mogelijkheid om met vertrouwde kwaliteitsproducten te werken zonder erop te moeten wachten. Een uitgebreid assortiment met producten voor de binnen afwerking die beschikbaar zijn in heel België, is wel uniek. Het is voor ons belangrijk om samen te kunnen werken met een partner die dagelijks kan anticiperen op onze werfbevoorrading.

Rob Vanhees

Vanhees Afwerkingsbedrijf NV

 

Persoonlijk vind ik de leveringen via SFIC van een hoog niveau, zeker wat betreft flexibiliteit in de planning. Beloofde tijdstippen worden zo goed mogelijk nageleefd en in geval van nood kan ik altijd bij SFIC terecht. Gezien ik in gans België werkzaam ben profiteer ik van hun nationale vloot en logistieke mogelijkheden.

Filip Van de Weghe

Demecoplaf