Onze partners

BRN BVBA: De Bouwafvalzak

Opgeruimd staat netjes. Daar zorgen de gemeentelijke of stedelijke ophaaldiensten wekelijks voor. Maar het grovere werk, dat is een ander verhaal. Aanhanger huren, stortkosten betalen, en veel tijd verloren. Dit moet gemakkelijker kunnen. Daarom is er de BOUWAFVALZAK. Deze zak is speciaal ontwikkeld voor afval dat vrijkomt bij particuliere verbouwingen en renovatiewerken.

Bezoek de website »

Knauf Gips

Sinds de oprichting is Knauf een belangrijke speler in de afwerkingssector. Het bedrijf is altijd blijven evolueren, innoveren en diversifiëren, in een geschiedenis die gekenmerkt wordt door sterke samenwerkingen.

Bezoek de website »

Cosmar BVBA: Bouwchemie voor de professionele bezetter

COSMAR is een van de grote namen in de bouwchemische industrie, bekend om zijn betrouwbaarheid en professionaliteit. In feite hebben professionals in de bouw, met name plafond- en gevelinstallateurs, al vele jaren toegang tot een compleet assortiment producten die zijn ontwikkeld en geperfectioneerd om meer service en kwaliteit te bieden.

Bezoek de website »

DAS Ladders: Ladders made in Belgium

DAS LADDERS ontwikkelt, produceert en commercialiseert standaard en custom made aluminium ladders, trapladders en steigers voor professioneel en semi-professioneel gebruik.

Bezoek de website »

Hunter Douglas: Innovatieve producten maken innovatieve projecten

Hunter Douglas raambekleding, plafonds, zonwering-systemen, en gevels voldoen aan de hoogste normen voor commerciële, horeca, industriële en institutionele toepassingen. Sinds meer dan 50 jaar, hebben we bijgedragen aan gebouw ontwerpen die comfortabel, gezond en productief zijn.

Bezoek de website »

ITW Belgium: Spit Paslode

Illinois Tool Works Inc. (ITW) ontwerpt en produceert een breed scala aan hoogwaardige bevestigingsmiddelen en componenten, apparatuur- en verbruiksmateriaal systemen, speciale producten en gereedschappen over heel de wereld.

Bezoek de website »

Kingspan Insulation: PIR – Kooltherm Insulation

Met het isolatiemateriaal van Kingspan Insulation kiest u voor professioneel en hoogwaardig isoleren, want onze isolatie producten hebben een uitstekende isolatiewaarde, zijn duurzaam en zeer milieuvriendelijk.

Bezoek de website »

Albintra - de houtwolspec

Albintra – De houtwolspecialist

Sinds 1971 neemt Albintra op de Belgische en Luxemburgse markt een belangrijke positie in als invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten.
Dienstverlenend, vakbekwaam en concurrentieel zijn, met respect voor een ernstig commercieel beleid, dat is de filosofie van Albintra.
Met meer dan 30 jaar ervaring in houtwol oplossingen, zijn wij de houtwolspecialist in België en het Groothertogdom Luxemburg.
Wij bieden talrijke duurzame houtwolpanelen die de thermische, akoestische en brandwerende isolatie erg bevorderen.

HERADESIGN® – CEWOOD® – ROCAFIBRE®

Bezoek de website »

Rockfon: Create and Protect

Rockfon is een toonaangevende leverancier van plafond- en wandoplossingen gemaakt uit steenwol. Steenwol werd ontdekt op Hawaï aan het begin van de 20e eeuw en is een natuurlijk bijproduct van vulkanische activiteiten. Een oneindig hernieuwbare grondstof die overvloedig beschikbaar is.

Bezoek de website »

Gyproc

Saint-Gobain Gyproc is wereldwijd de marktleider op het gebied van gipsproducten en systemen voor de binnenafbouw. Saint-Gobain Gyproc is onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent van bouwmaterialen ter wereld. Voor de binnenafbouw biedt Saint-Gobain Gyproc architecten, aannemers, montagebedrijven en de handel een totaaloplossing.

Bezoek de website »

Eurocoustic: Plafonds & Akoestiek

Internationaal erkend specialist voor het corrigeren van de akoestische absorptie,de brandveiligheid, de thermische en akoestische isolatie, maakt Saint-Gobain Eurocoustic akoestisch absorberende plafonds en wandpanelen in rotswol voor de tertiaire en industriële sectoren, de technische eigenschappen beantwoorden aan de specifieke problemen in de industriële sectoren en de bouwsector, alsook de isolatiepanelen voor de bouw.

Bezoek de website »

Salco: Kwaliteitsmerken in tools

Ons assortiment met duizenden referenties laat u toe om elke bouwprofessional (vloerder, stukadoor, metser, chapper, dakbedekker, bekister, …) met de nodige producten te bevoorraden. Hiervoor maakt Salco steeds een uitgesproken keuze voor kwaliteits- en merkproducten. Deze bieden niet alleen een kwaliteitsgarantie, maar laten u ook profiteren van hun goede imago en marketingconcept.

Bezoek de website »

Siniat NV: Shaping the way we build

Siniat N.V. commercialiseert het ruimste assortiment gipskartonplaten (standaard, brandwerend, waterwerend), technische platen (LaDura Premium, PrégyWAB, Hydropanel, Prégyfeu-A1), vloerplaten, stucplaten, akoestische wand- en plafondoplossingen, decoratieve platen, voegproducten, profielen, accessoires en gipsblokken. Al onze producten en systemen beantwoorden aan de strengste Europese normen.

Bezoek de website »

Soudal

Soudal is een vooraanstaand fabrikant van silicone, lijm, PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout. Vestigingen in 44 landen waarborgen een optimale technische en logistieke dienstverlening. Op deze site vindt U nieuwigheden, producten en wetenswaardigheden van de Soudal groep wereldwijd.

Bezoek de website »

Isover: marktleider in isolatie

Met Isover isolatie bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. Ook op het gebied van brandveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service maakt u met Isover de beste keuze.

Bezoek de website »

KYOCERA

Kyocera Senco is de specialist voor de levering van bevestigingssystemen aan de droge afbouw. Met merken als Sealfast en Technofast, die uit voorraad leverbaar zijn, staan we voor een breed assortiment roestvaststalen bevestigingsmaterialen van hoge kwaliteit en leveren we oplossingen voor diverse bouwvraagstukken.

Fermacell: voor elke specificatie

Fermacell BV, onderdeel van James Hardie Europe GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw. Fermacell zet zich in voor het succes van haar klanten. De ervaring en de prestatiegerichtheid van onze medewerkers, de kwaliteit van onze producten en onze innovatiekracht waarborgen vandaag en morgen onze beslissende voorsprong in de markt.

Bezoek de website »

Cantillana

Met 60 jaar ervaring in gevelisolatie en -afwerking, mag u ons gerust een gevelspecialist noemen. Een betrouwbare partner zijn voor zowel vakman, particulier als architect, is voor ons essentieel. Wij streven ernaar om steeds innoverende producten en systemen op de markt te brengen die bijdragen aan een beter leefmilieu en esthetische vrijheid.

Bezoek de website »

Knauf Ceiling Solutions

Twee erkende plafondfabrikanten (Armstrong Ceiling Solutions en Knauf AMF Plafondsystemen) hebben hun krachten gebundeld om het beste van beide te bieden in één merk – Knauf Ceiling Solutions.

Het bedrijf ontwikkelt en produceert complete plafondoplossingen in 13 productiefaciliteiten, in acht verschillende landen in Europa en Azië. Met meer dan 2.100 medewerkers, een servicegerichte mentaliteit en een portfolio van meerdere materialen, biedt Knauf Ceiling Solutions haar klanten meer keuze, inspiratie en ondersteuning. Dit samenspel resulteert in de totstandkoming van indrukwekkende projecten.

Bezoek de website »

Knauf Ceiling Solutions

Ecophon

Saint-Gobain Ecophon ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische producten en systemen die bijdragen aan een goede werkomgeving door het verbeteren van het welzijn en de prestaties van mensen. Onze belofte “A sound effect on people” is de kern van alles wat we doen.

Bezoek de website »

Flex

Flex Power Tools, “Kwaliteitsgereedschap van professionals voor professionals”. Flex neemt de handenarbeider als maatstaf. Daarom gaat FLEX bij de ontwikkeling van nieuwe machines terug tot daar waar de machines ingezet worden. Naar de bouwplaats, werkhuizen en fabriekshallen. En net hier worden die maatstaven uitgewerkt, waaraan elke FLEX moet voldoen.

Bezoek de website »

Gripple

Het aanpassingsvermogen en de algehele sterkte van onze producten maken van Gripple een belangrijke speler op de markt van ophangsystemen, waarop u kunt vertrouwen. De alom bekende kenmerken van de Gripple Hangers maken dat ons systeem de ideale oplossing is voor de ophanging van plafonds voor koelruimtes.

Bezoek de website »

Isolco B.V.

Isolco B.V. is een handelsonderneming, opgericht in 1983, die bouwproducten importeert voor Nederland, België en Luxemburg. Het leveringsprogramma bestaat uit kwaliteitsproducten voor plafond, dak en wand, en isolatiematerialen.

Bezoek de website »

Laseto

Laseto, synoniem voor Lasers & Tools heeft als doel, samen met inbreng van de professionele eindgebruiker, vooruitstrevende en nutgeoriënteerde apparaten op de markt te brengen. Futech en Agatec staan garant voor kwalitatieve precisie meetinstrumenten.

Bezoek de website »

LCC-plafonds-interalu

LCC-Plafonds is een 100% Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in metalen plafonds. Al meer dan 50 jaar zorgen we voor diverse plafondoplossingen die veelzijdig worden toegepast. Onze metalen plafonds hebben tal van voordelen, zoals een flexibel design, brandstabiliteit of een verbeterde akoestiek. Dankzij de integratie van o.a. verlichting en verluchting, creëren we een totaalconcept. Wij zijn een ‘partner’ en denken mee op maat van uw project.

Bezoek de website »

Linzmeier GmbH Bauelemente

Wij ontwikkelen producten in teken van personen. Uiterst belangirjk is het leefklimaat en de gezondheid van mensen. Wij voorzien producten die thermisch optimaal isoleren.

Bezoek de website »

Makita

Dag na dag presteren Rond onze motoren wordt niet meer franje gebouwd dan nodig is. Makita machines zijn robuust en eenvoudig zowel in gebruik als in onderhoud. Ze zijn gemaakt met één doel voor ogen: dag na dag presteren.

Bezoek de website »

Norbord

Klanten – Uitmuntendheid – Vertrouwen Deze drie woorden vatten de waarden van Norbord samen. Ons Europese team nam deze gemeenschappelijke reeks waarden over via open communicatie en dialoog die wederzijds respect weerspiegelt.

Bezoek de website »

OWA Benelux

Plafondsystemen, plafondpanelen en draagconstructies op maat Al meer dan 50 jaar ontwikkelen, produceren en verkopen wij verlaagde plafonds van minerale wol en de bijbehorende draagconstructie en toebehoren. Onze klanten bieden we complete plafondsystemen.

Bezoek de website »

Promat

Welkom bij Promat! De referentie in passieve brandbescherming. Promat International beschikt over een compleet gamma brandwerende producten voor het opbouwen van brandwerende constructies. Verf, Fire Stopping & Fire Sealing, Spuitmortels en Platen.

Bezoek de website »

Rockwool

ROCKWOOL rotswolisolatie beschermt gebouwen tegen warmteverlies. Naast thermisch comfort biedt ROCKWOOL rotswol vier additionele voordelen. ROCKWOOL rotswolisolatie zorgt voor brandveiligheid. Door de langere vluchttijd in geval van brand draagt het bij aan het redden van levens.

Bezoek de website »

RUG

RUG SEMIN: de eerste Duitse fabrikant van toegangsluiken. Permanente doorontwikkeling van het assortiment, hypermoderne productieprocessen op het hoogste kwaliteitsniveau en competente begeleiding door droogbouwadviseurs in de binnen- en buitendienst.

Bezoek de website »

Semin

MAAK KENNIS MET UITMUNTENDHEID Onze knowhow Ons engagement tegenover de professionele gebruikers steunt op volledige tevredenheid. Door op hun wensen te anticiperen en door permanent te vernieuwen, draagt de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van SEMIN.

Bezoek de website »

Swisspor

Swisspor is de eerste en enige fabrikant die over alle technologiën beschikt om de envelop van een gebouw waterdicht te maken.

Bezoek de website »

Unidek

Kingspan Unidek ontwikkelt, produceert en verkoopt complete daksystemen, bouwsystemen en isolatieproducten voor de Europese markt. Onze productontwikkeling is gefocust op producten die een blijvende bijdrage leveren aan het reduceren van de CO2 emissie.

Bezoek de website »

Heraklith

Heraklith Houtwol is een natuurproduct, bestaande uit FSC of PEFC gecertificeerd sparrenhout, welke afkomstig is uit Noord-Europese productiebossen. Bij de productie van de houtwolplaten worden lange, dunne houtvezels samen met een mineraal bindmiddel gecomprimeerd tot een lichte en multifunctionele Houtwolplaat. De houtwolplaten kunnen gecombineerd worden met polystyreen (EPS), steenwol of resol voor een uitstekende isolatieplaat. De afgewerkte producten worden gestapeld op pallets geleverd, voorzien van hoekbeschermers en een geperforeerde rekfolie. Heraklith houtwolplaten zijn van nature duurzaam en hebben dezelfde levensduur als het gebouw waarin zij worden toegepast. De Heraklith houtwol- en isolatieplaten bieden een hoogwaardige afwerking voor een tal van toepassingen en zijn leverbaar in diverse esthetische deklagen.

Bezoek de website »

Ravago

Ravago Plastics maakt deel uit van de Ravago-Groep, wereldspeler op het vlak van distributie, recycling en productie van kunststofgranulaten voor de petrochemie enerzijds en afgewerkte producten voor de kunststofindustrie en bouw anderzijds. In de Europese markt speelt de afdeling Finished Plastics een prominente rol als fabrikant van een groot gamma afgewerkte kunststofproducten. Deze vinden hun weg naar de markt via de bouwmaterialen- en plastiekhandel, maar ook de verpakkingsindustrie in het algemeen is een grote afnemer. Tevens zijn wij exclusief distributeur van gereputeerde merken en verdeler van allerhande afgewerkte kunststoffen.

Bezoek de website »