Update SFIC (Corona)

17 maart 2020
Update SFIC (Corona)

Beste Klant, 

Bij SFIC is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Wij brengen u graag op de hoogte over wat we voor en achter de schermen doen om de continuïteit te verzorgen. Wij volgen de situatie op de voet en ondernemen acties wanneer noodzakelijk.

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze collega’s. Daarom zullen we alle cash betalingen in biljetten en munten vermijden. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van verschillende instanties.

Uiteraard voorzien we in onze shops strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pin-toestellen, klavieren en winkelwagentjes schoon te houden. Tevens wensen we dat de afstand tussen u en de verkoopmedewerker 2 meter is.

Samen met onze partners en transporteurs werken we hard om de voorraden op peil te houden. Op dit moment zijn er nog geen oplopende levertijden gemeld en zijn onze stocks zoals altijd ruim voldoende.

  • Wij vragen jullie de bestellingen zoveel mogelijk via mail of telefoon door te geven, zodat wij deze kunnen leveren of op voorhand klaar maken. 
  • Indien jullie toch in onze shops aanwezig zijn, handen wassen, een afstand van 2 m bewaren en we behandelen 1 klant per medewerker. Wij rekenen op uw geduld en begrip.
  • Tijdens het laden van de materialen vragen wij jullie om de afstand van 2 m te bewaren.
  • Onze Sales zullen uiteraard telefonisch beschikbaar zijn en gemaakte afspraken annuleren.

Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en passen daar waar nodig onze maatregelen en richtlijnen aan. Wij zullen u uiteraard verder op de hoogte houden zodat we deze uitzonderlijke situatie gezamenlijk op de beste manier kunnen aanpakken.

We hopen te kunnen rekenen op jullie begrip en opvolging van bovenstaande maatregelen. Indien u verdere vragen heeft kan u terecht bij uw bestaand contact.

Met vriendelijke groet,

Uw SFIC team.

Filter op
loading...