• Full Time
  • Leuven
  • Deze positie is voltooid

SFIC

SFIC is reeds vele jaren een stevige speler op het gebied van natte en droge afwerking. Dromen-denken-durven-doen & doorzetten zijn onze drijfveren tot verder toekomstig succes. Onze ambitie is gebaseerd op organische groei met stevige leveranciers & exclusiviteiten. Stap mee op deze TGV en kom terecht in een jong, dynamisch en ambitieus high performance team.

Geen dag zonder uitdagingen binnen deze functie!

Na een intensieve interne opleiding van ben je helemaal klaar om onze commerciële cel te ondersteunen. Je bent fulltime in contact met één van onze senior commerciële medewerkers, maakt in overleg offertes voor zowel nieuwe als bestaande klanten en polst naar mogelijke opportuniteiten. Je volgt hun projecten van A tot Z . Door jouw enthousiasme en commerciële service blijven onze klanten kiezen voor SFIC.

Je beheert een klantenportefeuille en bent samen met onze collega’s het aanspreekpunt voor onze klanten. Klantenbinding en relaties uitbouwen op lange termijn staan hier centraal.

Checklist:

Je bent 100% gedreven en 100% gemotiveerd
Gezonde portie lef en zelfvertrouwen
Stiptheid en correctheid zijn waarden waar je naar streeft
Leergierig, verantwoordelijk en op termijn zelfsturend
Empathisch, doortastend en eerlijk
Vloeiende communicatie NL – FR

In ruil voor jouw engagement bieden wij:

Je komt terecht in een enthousiast en dynamisch team waar je kan rekenen op ondersteuning en hulp waar nodig. en mooie uitdaging en een kans om door te groeien binnen een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van de groep Saint-Gobain.

  • Marktconform loon met extralegale voordelen
  • Smartphone & laptop van de zaak, maaltijdcheques
  • Fulltime tewerkstelling (40 uur per week)
  • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen (fulltime)

Plaats tewerkstelling : Vaartdijk 71, 3018 Wijgmaal (Leuven)

Interesse?

OVERTUIG ons van jouw kandidatuur! Stuur je CV en motivatie direct via de onderstaande button. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen voor bijkomende info via jobs@sfic.be