• Full Time
  • Nazareth

SFIC

SFIC is reeds vele jaren een stevige speler op het gebied van natte en droge afwerking. Dromen-denken-durven-doen & doorzetten zijn onze drijfveren tot verder toekomstig succes. Onze ambitie is gebaseerd op organische groei met stevige leveranciers & exclusiviteiten. Stap mee op deze TGV en kom terecht in een jong, dynamisch en ambitieus high performance team.

Klantenservice staat centraal in deze afwisselende functie:

Na een intensieve interne opleiding ben je helemaal klaar om te fungeren als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klanten verder met hun bestelling en geeft deskundig advies waar nodig. Door jouw leergierigheid bouw je deze productkennis op door interne en externe opleidingen.  Je staat in voor het beheer van de shop: aanvullen van goederen, bestellingen en stockbeheer. Je werkt samen met jouw collega’s commerciële acties uit die je kan presenteren in de shop.

Checklist:

Je bent 100% gedreven en 100% gemotiveerd
Gezonde portie lef en zelfvertrouwen
Stiptheid en correctheid zijn waarden waar je naar streeft
Leergierig, verantwoordelijk en op termijn zelfsturend
Empathisch, doortastend en eerlijk
 Kennis FR is een plus

In ruil voor jouw engagement bieden wij:

Je komt terecht in een enthousiast en dynamisch team waar je kan rekenen op ondersteuning en hulp waar nodig. en mooie uitdaging en een kans om door te groeien binnen een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van de groep Saint-Gobain.

  • Marktconform loon met extralegale voordelen
  • Fulltime tewerkstelling (40 uur per week)
  • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen (fulltime)

Plaats tewerkstelling : Prijkelstraat 34 9810 Nazareth

Interesse?

OVERTUIG ons van jouw kandidatuur! Stuur je CV en motivatie direct via de onderstaande button. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen voor bijkomende info via jobs@sfic.be

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar jobs@sfic.be