SFIC is reeds vele jaren een stevige speler op het gebied van natte en droge afwerking. Dromen-denken-durven-doen & doorzetten zijn onze drijfveren tot verder toekomstig succes. Onze ambitie is gebaseerd op organische groei met stevige leveranciers & exclusiviteiten. Stap mee op deze TGV en kom terecht in een jong, dynamisch en ambitieus high performance team.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn versterken wij ons team met een chauffeur C regio Limburg-Vlaams Brabant.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de dag in ons filiaal in Kermt of Leuven (afhankelijk van jouw woonplaats) waar je de planning de dag voordien ontvangen hebt van onze transportplanner.  Met de vrachtwagen vertrek je richting onze klanten voor het afleveren van hun bestellingen met behulp van de autolaadkraan of het leveren van silo’s. Het laden van de vrachtwagen dient te gebeuren volgens de nodige veiligheidsvoorschriften en de regelgeving omtrent ladingzekerheid.

Je hebt contact met de klanten ter plaatse en werkt nauw samen met de transportplanner van het filiaal.

Aangekomen bij de klant en/of werf lever je de bestellingen af. Veiligheid staat hier steeds centraal.

Checklist:

Je bent 100% gedreven en 100% gemotiveerd

 Je bent in het bezig van een rijbewijs C of CE

 Ervaring met de autolaadkraan is een pluspunt of je bent gemotiveerd om dit aan te leren via (externe) opleiding voorzien door SFIC

Je hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid en werkt steeds op een veilige manier

In ruil voor jouw engagement bieden wij:

Je komt terecht in een enthousiast en dynamisch team waar je kan rekenen op ondersteuning en hulp waar nodig. en mooie uitdaging en een kans om door te groeien binnen een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van de groep Saint-Gobain.

  • Marktconform loon met extralegale voordelen
  • Fulltime tewerkstelling (40 uur per week)
  • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen (fulltime)

Plaats tewerkstelling : Lummense kiezel 78 3510 Kermt of Vaartdijk 71 3018 Leuven

Interesse?

OVERTUIG ons van jouw kandidatuur! Stuur je CV en motivatie direct via de onderstaande button. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen voor bijkomende info via jobs@sfic.be

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar jobs@sfic.be